Makói Rádióamatőr Klub Vendégkönyve
Mako Radio Amateur Club's Guestbook

Comments:
test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message test message
:p


Added: October 12, 2013
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Tanks for the Nice meetings in your Radio Clubof Mako last may ànd june 2012. We hope to continu this THE next year.

73, Joop PA1JLG


Added: June 3, 2012
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Beköszöntő

"A tudomány izgalmas kaland. Ajtókat nyitogatunk, keressük az igazságot, s egyszerre ott van előttünk, mint mesebeli kincs, a maga kézzelfogható, tündöklő valóságában."

(Kosztolányi Dezső)

Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntjük a Makói Rádióamatőr Klub honlapján!

Bár a fent idézett mondatokat nem egy tudós, hanem egy író és költő írta, de mondanivalóját magunkénak érezzük. Mi, a Makói Rádióamatőr Klub tagjai sem vagyunk tudósok. Az élet különböző területein dolgozunk, különböző képességgel és képzettséggel rendelkezünk. Egy közös viszont van bennünk: szeretjük érezni a tudomány, esetünkben a rádiózás és az elektronika izgalmát. Ez hoz össze minket egy közösségbe itt Makón, ebben a kis magyarországi városban.
A honlapunk fő célja, hogy az információs sztrádán mi is elérhetők legyünk. Többet, konkrétabb adatokat is megtudhasson rólunk az, aki más úton már esetleg összeköttetésbe került velünk, vagy csak hallott rólunk, esetleg írni akar nekünk.


Added: May 6, 2011
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts